Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de 15 ve 16 Temmuz'da ulaşım ücretsiz

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 ve 16 Temmuz'da belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Bu kapsamda 15 Temmuz Cumartesi ve 16 Temmuz Pazar günleri belediye otobüsleri gün boyu ücretsiz olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin tüm hatlarının gece yarısına kadar çalışacağı belirtilirken, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda planlanan programlardan dolayı bazı otobüslerin kalkış noktaları şu şekilde olacak: Üçler, 1200 Evler, Karahasanlı, Göveçlik, Başkarcı, Şirinköy ve Yenişehir istikametine gidecek olan otobüsler Lise Caddesi kavşağından hareket edecek. Aynı şekilde Kayıhan, Bağbaşı, Gökpınar, Kınıklı ve İncilipınar istikametine gidecek olan otobüsler Suluköprü mevkiinden, Karşıyaka, Dokuzkavaklar,Fatih, Sevindik, Pınarkent, Anafartalar ve Deliktaş istikametine gidecek olan belediye otobüsleri ise Denizlili Valiliği önünden kalkacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.07.2017 17:19:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler