Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 mahallede yol iyileştirme çalışması

        - Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Belediyesi Kırsal Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepecik mahallesi Güney mevkisinde yol betonlama çalışması yapılırken, Yenikent, Oluklu ve Yavaş Mahallelerinde ise yol iyileştirme çalışmaları yapıldı. Aslancami Mahallesi'nde ise sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

        Yapılan çalışmalar ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Fatsa ilçemizin en büyük grup yollarından bir tanesi olduğunu Aslancami güzergahıdır. Bu güzergah birçok mahallenin kullandığı önemli bir grup yolu. Büyükşehir Belediyesi olmadan önce köyler Özel İdare tarafından hizmet verilmeye devam ettiği dönemde beldelerde kendi imkanlarıyla hizmet yapmaya çalışıyordu ve bu yüzden yıllardır bir araya gelip de yapılamayan bir yoldu. Aslancami yolu Fatsa ilçemizin en fazla kullanılan ama en kötü yollarından bir tanesiydi. Büyükşehir olmadan önce belde belediyesi çok uğraştı ama bir türlü yapamamıştı. Büyükşehir nimetiyle inşallah bu güzelliğe kavuşuyor. Aslancami grup yolunda şuanda yarım kalan bölümün sıcak asfaltı yapılıyor. Yıllardır yapılamayan adeta bir kangren haline gelen bu yol Büyükşehir imkanı ile hayata geçiyor. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Ben hep iyi ki Büyükşehir olduk diyordum ve hep bunu savunuyordum. Daha önceki imkanların yetersizliğinden yapılamayan birçok hizmet Büyükşehir imkanlarıyla bu şekilde bir hayata geçiyor" dedi.

        Anlayan, "Kırsal müdürlüğü ekipleri yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. 4 mahallemizde daha çalışmalar hava şartlarına bağlı olarak devam edecektir" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        13.07.2017 17:32:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler