Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın AK Parti şehitler için mevlit okundu

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar ve diğer şehitler için mevlit okutuldu.

        AK Parti Aydın İl Başkanlığı, Aydın'da devan eden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitleri unutmadı. AK Parti tarafından Efeler Beycami'de ikindi namazı öncesi şehitler için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. İkindi namazı sonrası vatandaşlara limonata ikramında bulunuldu.

        AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, yaptığı açıklamada; "15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımız ve bu toprakları korumak için bugüne kadar şehit olan polislerimiz, askerlerimiz için bir hatmi şerif okuttuk. Bugün burada hatmin duasını yaptık ve şehitlerimiz için mevlit okutturduk" dedi.

        (OD-MB-Y)

        13.07.2017 18:08:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler