Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güroymak'ta '15 Temmuz Destanı Anı Defteri' oluşturuldu

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anı defteri oluşturuldu.

        Vatandaşların 15 Temmuz'la ilgili duygu ve düşüncelerini yazmaları amacıyla Güroymak Mehmetçik Parkı'na, Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Güroymak Gençlik Merkezi tarafından '15 Temmuz Anı Defteri' bırakıldı. Vatandaşlar, anı defterine 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin anılarını yazdılar.

        Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, isteyen vatandaşların Mehmetçik Parkı alanında oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazabileceğini söyledi. Alibeyoğlu, "Vatandaşlarımız anı defterindeki duygu ve düşüncelerine baktığımızda; vatanın bütünlüğü, terör örgütlerine fırsat verilmemesi ve Müslüman coğrafyaların kardeşliği ortak söylem olarak göze çarpıyor. Bu defter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin gelecek kuşaklara aktarılmasında belirleyici olacak. Bu girişime şahit olan vatandaşlarımızın yaşadıkları her şey tarihte yerini alacak. Bugün beraber olmanın, dayanışma içinde olmanın ne kadar önem gösterdiğini bütün milletimiz biliyor. Millet konu olunca, milli irade konu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğimizi bütün dünya gördü. Milletimizin özlediği, görmek istediği tablo budur" dedi.

        (GO-MSA-Y)

        14.07.2017 08:49:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler