Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da ki STK'lar 15 Temmuz da göreve hazır

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan da ki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile biraraya gelerek, Erzincan da düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

        Vali Ali Arslantaş, biraraya geldiği sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile tek tek konuşarak, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliklerine yönelik görüş ve önerilerini aldı.

        Vali Ali Arslantaş yaptığı konuşmada, insanlık tarihinin görüldüğü en alçakça, en dost görünümlü, en hain darbe teşebbüsünün birinci senesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin düzenlendiğini belirterek; düzenlenecek olan etkinliklere sivil toplum kuruluşlarının sunmak istedikleri destekle ilgili görüşlerini almak üzere bir araya gelindiğini kaydetti.

        15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne ilişkin hassasiyetlerini paylaşan sivil toplum kuruluşları ise vatanın parçalanmasını hedefleyen bu hain darbe teşebbüsünün gerçekleştiği 15 Temmuz tarihinin unutulmaması için katkıda bulunmak üzere kendilerini biraraya getiren Vali Ali Arslantaş'a teşekkürlerini sundular.

        Bu hain darbe teşebbüsünü gerçekleştirenleri lanetleyen sivil toplum kuruluşları devletin bu hain örgüt ile işbirlikçilerine karşı vermiş olduğu mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini ve bu mücadelede üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını belirttiler.

        (AA-AA-Y)

        14.07.2017 10:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler