Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Şentürk, "Kaman OSB'nin faaliyete geçmesiyle istihdam sorunu da çözülecek"

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Vali Necati Şentürk, Kaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

        Tanıtım toplantısına Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Milletvekili Mikail Arslan, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman OSB Müdürü Kamil Özdemir ve Kamanlı iş adamları katıldı.

        Toplantıda, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'in sunum ile bilgilendirme yaptı. Vali Necati Şentürk, Kaman Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyacı olan yeni ve aktif bir yönetim sorununun büyük ölçüde giderildiğini söyledi.

        Bölgenin en isabetli sanayileşmesinin konumu itibariyle Kaman Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, "Kaman OSB'nin yeniden canlanmaya başlaması ile birlikte, gelecekte doluluk oranı en yüksek seviyede olacaktır.

        Bu kapsamda, Kamanlı yatırımcı işadamlarımıza çok iş düşmektedir. Bizler, ilimizin tüm dinamikleri ile birlikte Kaman OSB'ye destek vereceğiz. Kaman OSB'de fabrikaların ve işletmelerin faaliyete geçmesiyle beraber bölgenin istihdam sorunu da büyük ölçüde çözülecek. Sanayide üretilen ürünler, ulusal pazarlara açık olacak. Birlikten kuvvet doğar, birlikte hareket ederek ve güçler birleştirilerek bölgede sanayileşmeyi sağlayacağız, sermaye sorununu ortadan kaldıracağız. OSB'nin altyapı sorununu İl Özel İdaremizce çözeceğiz.

        Geçiminin büyük kısmını tarım, hayvancılık ve özellikle cevizden sağlayan bölge halkı için Kaman OSB tereddütsüz yatırım alanıdır. Alınan kararların ilimize ve Kaman ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

        Milletvekili Mikail Arslan ise yaptığı konuşmada, "Devletimiz, üretim yapan yatırımcılara destek vermektedir. Kaman Organize Sanayi Bölgesinde ve etrafında yatırımlarımız hızla devam etmektedir. Sanayileşme sağlandıktan sonra inanıyorum ki sadece ilimizin değil çevre illerin de ürün ihtiyacını karşılayacak işletmeler bölgedeki yerini alacaktır. Birlikte daha nice güzel yatırımlara imza atacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

        Toplantı, Vali ve Milletvekilinin sanayici yatırımcı iş adamları ile yaptığı fikir alış-verişi ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        14.07.2017 10:55:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler