Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Şentürk, 15 Temmuz Şehidinin anısına yapılan saat kulesinde incelemede bulundu

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaman ilçesi Kurancılı Kasabasında şehit Ayhan Keleş adına yapılan saat kulesinde Vali Necati Şentürk incelemede bulundu.

        Kaman Kaymakamı Murat Girgin, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara'nın da eşlik ettiği programda Vali Necati Şentürk, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların kabirlerini ziyaret etti.

        Kurancılı Kasabasında Şehit Ayhan Keleş'in kabrini ziyaret ederek dua eden Vali Necati Şentürk, ardından Kurancılı Kasabası Başkanı tarafından köy meydanına diktirilen '15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehidi Ayhan Keleş Saat Kulesi'nde incelemelerde bulundu.

        Ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada Vali Necati Şentürk, Türk Milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde kahramanlık destanı yazdığını söyledi.

        Milletimizin 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanının çağrısı üzerine meydanlara akın ederek demokrasiye sahip çıktığını belirten Vali Necati Şentürk, "Askeri yapılar içerisinde yuvalanmış FETÖ üyesi bir grup tarafından Türk milletine, demokrasisine ve milli iradeye yönelik bir kalkışmada bulunulmuştur.

        Fakat, o gece milletimiz meydanları doldurarak demokrasiye sahip çıkmış, bu topraklarda demokrasinin ve egemenliğin tek sahibinin millet olduğunu ispatlamıştır. 15 Temmuz şehitlerimizi, yakınlarını ve gazilerini unutmayacağız. Şehit kabirlerini ziyaret ederek şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimizle de sık sık bir araya gelerek onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmeye çalışıyoruz. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin." dedi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        14.07.2017 11:03:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler