Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan Belediyesi, 15 Temmuz'u anma etkinlikleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri devam ediyor.

        Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen ve hafta boyunca sürecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri devam ediyor. Her akşam Lale Meydanı'nda demokrasi nöbetine devam eden Sincanlılar, burada bulunan Milli İradenin Yükselişi isimli sergiye de yoğun ilgi gösteriyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında çekilen fotoğrafların yanı sıra Sincan Belediyesi Umudun Kanatları Özel Eğitim Grubu öğrencileri tarafından çizilen yağlı tablolar vatandaşlara duygulu anlar yaşatıyor.

        Sincanlılar nöbetine devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz'u anma etkinliklerine on binler katılıyor. Dana önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç tarafından açılışı yapılan Milli İradenin Yükselişi isimli sergiye Sincanlılar yoğun ilgi gösteriyor.

        15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında çekilen fotoğraflar yapılan hainliği bir kez daha gözler önüne seriyor. Darbenin en çarpıcı halini sergileyen fotoğrafların yanı sıra Sincan Belediyesi Umudun Kanatları Özel Eğitim Grubunun çizmiş olduğu 15 Temmuz ile ilgili resimlerle, engelli semazen grubunun Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birlikte olduğu yağlı boya tablosu büyük beğeni topluyor. Milli İradenin Yükselişi fotoğraf sergisini gezmek isteyenler ise Sincan Lale Meydanı'nı 15 Temmuz akşamına kadar ziyaret edebilir.

        AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın'ın da katıldığı ve Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz anma etkinlikleri akşam saatlerinde de devam ediyor. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda 15 Temmuz destanın yazılışına vesile olan aziz şehitlerimiz minnetle yad ediliyor. Gazilere bir kez daha şükranlar sunuluyor. Her akşam bir sanatçının nöbete eşlik ettiği anma programında bu defa Ömer Karaoğlu şiirleriyle, naatlarıyla duygu dolu anlar yaşattı.

        Sincanlılarla beraber demokrasi nöbetine devam eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna "15 Temmuz gecesi olduğu gibi bizler yine meydanlardayız" diye konuştu. Başkan Tuna "FETÖ tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimini milletimizin evlatları meydanlarda, sokaklarda canları pahasına, eşsiz bir destan yazarak durdurdu. İstiklâlimize ve istikbâlimize sahip çıkarak, ikinci bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi verdi. Bizler bugün hem o kahramanları yad etmek hem de unutmadık unutturmayacağız demek için meydanlardayız" dedi.

        (EV-BT-Y)

        14.07.2017 11:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler