Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ 40 milyon TL hizmet binası parasıyla Çorlu ve Kapaklıya yatırım yapacak

        (Fotoğraflı)

        Mefail Akçatepe

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, hizmet binası yapımını ileriki döneme ertelediklerini ve buraya kullanacakları yaklaşık 40 milyon TL ile Çorlu ve Kapaklı ilçelerinin içme suyu ve altyapı yatırımlarını tamamlayacaklarını söyledi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası inşaatı alanında, binanın tanıtımını sırasında açıklama yapan Dr. Şafak Başa, yapılması planlanan TESKİ hizmet binası parasının Çorlu ve Kapaklı ilçelerindeki altyapı hizmetlerine kaydıracaklarını söyledi. Dr. Başa, "TESKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasının da kamulaştırmaları tamamen bitti. Proje yarışmalarını da yapmıştık. Her türlü çalışma tamamlanmıştı ancak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın talimatıyla TESKİ Yönetim Kurulunun aldığı kararla, bu dönemde hizmet binası yapmak yerine, buraya harcayacağımız parayı, iki büyük projemiz olan Çorlu ve Kapaklı içme suyu ve kanalizasyon projelerine harcama kararı verildi. Dolayısıyla altyapıyı bu dönem bitirip, binayı daha sonra yapmaya karar verdik. Başkanımızın talimatıyla binanın 3 katı TESKİ Genel Müdürlüğüne tahsis edilecek, Muratlı Caddesindeki kirada olan ek hizmet binalarındaki birimlerimiz bu binaya gelecek. Genel Müdürlük ise Çiftlik önündeki idari binamızda çalışmasına devam edecek. Bu dönem TESKİ Genel Müdürlüğü binası yapmayacağız. Altyapı çalışmaları bittikten sonra önümüzdeki dönem bu binayı yapmayı planlıyoruz. Binaya harcayacağımız 30-40 milyon lirayı Çorlu ve Kapaklı içme suyu ve kanalizasyon projelerine harcayacağız" dedi.

        (MA-MEF-Y)

        14.07.2017 11:59:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler