Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğiz'de 15 Temmuz anma etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Köyceğiz'de çeşitli anma programları düzenleniyor.

        15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün ilk programı Toparlar Mahallesi eski mezarlıktaki şehitlik ziyareti ile başladı.

        Köyceğiz İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İlçe protokolü ve Köyceğiz halkının katıldığı ziyarette, şehitler için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

        Etkinlik, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Hatıra Ormanına fidan dikilmesi ile devam etti.

        Ardından, Köyceğiz Belediyesi tarafından Öğretmen Evi önünde Şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerif ve duaların okundu ve çeşitli ikramlar yapıldı. Program, Merkez Hacı Bey Camii'nde, Mevlid-i Şerif okunarak son buldu.

        Etkinlikler çerçevesinde, Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi'nde 15 Temmuz Şehitleri sergi açıldı. Gazeteci Kenan Gürbüz'ün hazırladığı "15 Temmuz Belgeseli" gösterimi yapıldı.

        Anma programları, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Köyceğiz Atatürk anıtı önü tören alanından Hükümet konağına "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü" ile devam edecek.

        (CC-MB-Y)

        14.07.2017 12:01:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler