Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de 15 Temmuz Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizesi ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin yıl dönümü öncesi kent meydanında sergi açıldı.

        Geçtiğimiz yıl Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro ekibi tarafından hazırlanan Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteklediği 'Demokrasi Zaferinin 4. Ayında 4 Etkinlik' projesi kapsamında Dursunbey'de bulunan okulların tamamında çeşitli yarışmalar düzenlenmişti. Bu yarışmalarda dereceye giren Şiir, Kompozisyon, Resim, Fotoğraf dallarında ki eserler Kent meydanında bugün gün boyu sergilendi. Sergiye Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Öğrenciler tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşanan olaylar ve sonrasını konu alan 4 farklı daldaki görseller bu sergide görücüye çıktı. Sergide ki eserleri tek tek inceleyen Dursunbey Kaymakamı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan öğrencilerin eserlerini, fikirlerini ve 15 Temmuz gecesi ile ilgili yaşandıklarını titizlikle okuyup yorumladılar. Sergide ayrıca 15 Temmuz anı defteri de vatandaşların hizmetine açılırken, vatandaşlar 15 Temmuz ile ilgili görüşlerini anı defterine yazdılar.

        Sergi Cuma ve Cumartesi günleri de gün boyu Dursunbeylilerin sunumuna açılacak.

        (HD)

        14.07.2017 13:02:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler