Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yıldırım'dan Varto'ya ziyaret

        - Varto'nun güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Vali Aziz Yıldırım:

        - "Bizler terör konusunu gündemimizden çıkarmalıyız ki buradaki bu güzellikleri diğer vatandaşlarımız görebilsinler"

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, göreve başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretini Varto'ya gerçekleştirdi.

        İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Turgay Yorulmaz'ın da eşlik ettiği Vali Aziz Yıldırım'ı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vakili Mehmet Nuri Çetin ile protokol üyeleri karşıladı. İlk olarak devlet hastanesini gezen Vali Aziz Yıldırım, hastane yetkililerinden bilgi aldıktan sonra hasta ziyaretinde bulundu. Buradaki programın ardından belediyeye geçen Vali Yıldırım, "Muş'a atandıktan sonra ilk ziyaretimi Varto'ya yapmak istedim. Varto'nun gayet güzel bir ilçe olduğunu gördüm. Bizler terör konusunu gündemimizden çıkarmalıyız ki buradaki bu güzellikleri diğer vatandaşlarımız görebilsinler" dedi.

        Devlet olarak vatandaşa hizmetin en iyisini sunma gayretinde olduklarını ifade eden Vali Yıldırım, "Hepinizin bildiği gibi yıllarca görev yapan belediyenin bu hizmetleri vatandaşlarımıza hizmet amacıyla kullanmadığını gördünüz. Devlet olarak bundan sonra sizlere daha iyi hizmetler etmek için çaba gösteriyoruz ve en iyi şekilde hizmet alacaksınız. Çünkü bu topraklar kıymetli topraklardır. Bu bölge Türklerin Anadolu'ya girdiği ve yurt edindiği yerlerdir. Bu nedenle güvenlik güçlerimiz ve siz değerli vatandaşlarımızla hep birlikte çaba göstererek ilçemize daha iyi hizmet edeceğiz. Devlet olarak vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet götürürken, terör konusunda da kararlılıkla mücadeleye devam edecektir" diye konuştu.

        Daha sonra gençlere hizmet için yapılan Alparslan Spor Salonu'nun açılışını da yapan Vali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından esnafla bir araya geldi.

        (NA-MSA-Y)

        14.07.2017 13:07:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler