Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Demirkale, 15 Temmuz şehidinin kardeşine Türk Bayrağı hediye etti

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Köyceğiz Kaymakamı ve Ortaca Kaymakam Vekili Gürkan Demirkale, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sokağa çıkın çağrısına uyarak, evden çıkan demokrasi şehidi Adil Büyükcengiz'in, Ortaca'da yaşayan kardeşini ziyaret etti.

        Dalyan Mahallesinde yaşayan şehit kardeşi Abdulkadir Büyükcengiz'i ziyaret eden Kaymakam Demirkale, şehidin kardeşine Türk Bayrağı takdim etti. Ziyarette, Kaymakam Demirkale'ye, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş İsa Yılmaz, Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Karanfiloğlu ile Ortaca Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hanife Durak eşlik etti.

        Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın şehit ailesi için hazırlattığı Türk Bayrağı'nı, Kaymakam Gürkan Demirkale'den teslim alan, şehit kardeşi Abdulkadir Büyükcengiz'in duygulandığı gözlendi. Kaymakam Demirkale, Devletin tüm kurumları ile vatan için canını, kanını feda eden kahramanların ve ailelerinin yanında olduğunu belirtti.

        Şehit kardeşi Büyükcengiz ise, "Kardeşimi vatan için, bayrak için toprağa verdik. Çok duygulandım, unutulmamak ve hatırlanmak çok güzel, bir canımız değil bin canımız bu güzel vatanımıza, milletimize feda olsun. Yeter ki bizi acılarımızla baş başa bırakmasınlar devletimizin bizim yanımızda olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor" dedi.

        (CC-MB-Y)

        14.07.2017 13:25:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler