Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ, Gökkaya'nın taşkın derdine son verdi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Gökkaya Mahallesinde başladığı menfez imalatları ile 4 bin 800 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamlayarak taşkın sıkıntısına son verdi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarla dere yataklarını sağlıklı hale getiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde dere yatakları kontrol altına alındı. Mahallede ilk olarak ihtiyaç duyulan noktalarda menfez imalatı gerçekleştirildi. Ardından 4 bin 800 metre dere temizlik çalışması tamamlanarak 30 yıllık taşkın sıkıntısına son verildi. Tamamlanan çalışmalar sayesinde vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanmış olunmasının yanı sıra tarım arazileri de koruma altına alındı.

        "30 yıldır temizlenmiyordu"

        Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker, yıllardır bekledikleri hizmetlerin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yapıldığını belirterek, "Aşırı yağışlarda derelerimizde taşkınlar oluyordu. Tarım arazilerimiz zarar görüyordu. 30 yıldır temizlenmeyen derelerimiz temizlendi. Mahallemizde ayrıca menfez yapıldı. Büyükşehir Belediyemizden Allah razı olsun. Dere taşkınları son buldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (SC-Y)

        14.07.2017 13:32:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler