Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi şampiyon güreşçileri ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, makamında Antalya'da gerçekleştirilen 13-14 Yaş Greko-Romen Güreş Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olan Güreş Takımı sporcularını ağırladı.

        Yunusemre Belediyespor, tüm branşlarda başarılar kazanıyor. Antalya'da gerçekleştirilen ve bin 200 sporcunun katıldığı 13-14 Yaş Greko-Romen Güreş Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'nda 42 kilogramda Türkiye ikincisi olan Yusuf Çakır, 32 kilogramda Türkiye ikincisi olan Ömer Yılmaz, 26 kilogramda Türkiye üçüncü Ömer Yılmaz Yunusemre Belediyespor Güreş Hocası Ömer Rona ile beraber Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Spor İşleri Müdürü Ahmet Sak da hazır bulundu.

        "Güreşçilerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor"

        Sporcuların başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirten Başkan Çerçi, sporcuları kutlarken: ata sporumuz güreşe olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, "Yunusemre Belediyespor tüm branşlarda başarılı sonuçlar elde ediyor. Güreş takımı sporcularımız Antalya'da gerçekleştirilen şampiyonada başarılı derece kazandı. Bu başarı bizlere gurur veriyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak sporu onlara sevdirmek amacıyla belediye olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, günün anısına genç sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

        (SC-Y)

        14.07.2017 13:36:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler