Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'te "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

        Siirt Valiliği ve İl Müftülüğünce Sancaklar Çarşı Camisi'nde organize edilen mevlit programına, Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlit ve dua okunmasının ardından İl Müftüsü Faruk Arvas'ın 15 Temmuz'un önemine dikkat çeken konuşmasıyla devam etti. Hain darbe kalkışmasının asla unutulmaması gerektiğini aktaran Müftü Arvas, canlarını feda etmekten çekinmeyen bu milletin darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdiğini söyledi. Türkiye geneli şehitler için 100 bin, Siirt geneli ise 500 hatim okunduğunu aktardı. Arvas, "15 Temmuz şehitlerini rahmetle anlıyor, gazilerimize şifalar diliyorum. Yüce Rabbim vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize kast edenlere fırsat vermesin" dedi.

        (MND-MP-Y)

        14.07.2017 14:06:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler