Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven: "15 Temmuz, hainlere en güzel cevaptır"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 15 Temmuz'un Türk tarihine kazınan hain bir darbe girişimi olduğunu belirterek, "Ama Elhamdülillah milletimizin feraset ve cesaretiyle bu hain darbe girişimi 16 saat gibi bir sürede durduruldu" dedi.

        Başkan Özgüven, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Özgüven mesajında, "Tüm dünyanın ibretle izlediği 15 Temmuz, vatanımızın birliğine ve milletimizin iradesine kasteden hainlere en güzel cevaptır. Tüm dünya milletimizin gücünü, vatan, millet, bayrak ve devlet kavramlarına duyduğu hassasiyeti yeri geldiğinde gururla ölüme gideceğini o gece bir kez daha şahit oldu. Nice canlarımızın toprağa düştüğü gecede o kahramanları doğuran anaların 'vatan sağ olsun, bir çocuğum da olsa bu vatana feda olsun' sözleri olayı özetleyen en anlamlı sözdür. Bizde ölüm hak, şehadet şerbettir. Şühedanın kanıyla kazanılan bu topraklarda onursuzca yaşamak yakışmaz bize. Aziz milletimiz bir daha böyle olaylar yaşamasın inşallah. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimizin birliğini beraberliğini daim eylesin" dedi.

        (İHA-FM-Y)

        14.07.2017 15:24:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler