Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Erin, Şanlıurfalıları Rabia meydanına davet etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi'nin birinci yıl dönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü anma etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler üçüncü gününde de yoğun ilgi gördü.

        Akşam namazından sonra Rabia meydanında toplanmaya başlayan vatandaşlar, saat 20:00'de gösterime sunulan fotoğraf sergisini gezerek başladı. Şehitlerin ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim dualara iştirak eden vatandaşlar daha sonra il protokolünün de katıldığı yatsı namazını cemaatle kıldılar. Grup Genç'in ilahi ve ezgi dinletisinin ardından demokrasi nöbetine başlayan vatandaşlara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin ikramları sunuldu.

        Vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan Vali Erin, gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden her kesimden vatandaşla sohbet ederek, sorun ve önerilerini dinledi. Demokrasi zaferi ve milli birlik günü etkinliklerinin, birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Vali Erin, bu günlerin bir araya gelmek için bir fırsat olduğunu belirterek tüm Şanlıurfalıları Rabia meydanına davet etti.

        Rabia meydanında gerçekleşen anma etkinliklerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Gülhan Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte şehit aileleri ve gaziler, Büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

        (AK-SD-Y)

        14.07.2017 16:06:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler