Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Türker Çağatay Halim: FETÖ terör örgütünü tarihin kara sayfalarına milletin yüreği gömecektir

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlarilçesinde vatandaşlar, FETÖ'cü hainlerin kanlı darbe girişimini protesto etmek ve 249 şehidinin ruhunu şad etmek için meydanlara indi.

        15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Pazarlar ilçe halkı demokrasi için, 249 şehir için ve Gaziler için düzenlenen programa katıldılar.

        Pazarlar İlçesinde Cuma namazından önce Az Mahalle Camisinde okunan Kur'anı Kerim ve mevlidi şerifler ile başladı. Camide şehitler için yapılan hatmi şeriflerin duası yapıldı. Cuma namazına müteakip cami önünde toplanan yediden yetmişe yüzlerce insan Türk bayrakları ile birlikte çeşitli sloganlar atarak yürümeye başladı.

        Az Mahalle Camisinden başlayan yürüyüş Cumhuriyet meydanından devam ederek Mustafa Tanrıkut parkında sona erdi. 15 Temmuz Pazarlar resimleri ile Çeşitli ajanslardan derlenen 15 Temmuz Türkiye resim sergisinin açılışı yapılarak gösterime açıldı.

        Sergi açılışı sonrasında Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz'ün yaptığı dua ile programa devam edildi. Yürüyüşten sonra herkese lokma dağıtıldı.

        Pazarlar Kaymakamlığına vekalet eden Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim yaptığı konuşma ile programa katılan herkese teşekkür etti. Kaymakam Türker Çağatay Halim, "sanırım Pazarlar ilçesinin tamamı programa katıldı herkese teşekkür ederim. Feto terör örgütünün iç yüzünü 154 temmuzda gördük. İç İşleri Bakanımızın dediği gibi biz buz dağının altını yeni gördük.Halkın kılcal damarlarına kadar işleyen Fetö terör örgütünün tüm bağlarını kesinceye kadar mücadelemiz devam edecektir. Fetö terör örgütünü tarihin kara sayfalarına sadece devletin gücü değil, milletin yüreği gömecektir. Tüm milletimizi doğru tarafta yer almaya davet ediyorum. Bu yürüyüşe katkı sağladığınız için ,bu sıcakta destek verdiniz içinde hepinize teşekkür ederim" dedi.

        Pazarlar Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüşe, İlçeye vekaleten bakan Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, MHP Pazarlar İlçe Başkanı Osman Ünal, Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Selçuk, sivil toplum kuruluşları, resmi kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE)

        14.07.2017 16:26:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler