Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürkan çalışmalarını yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hasan Varol Mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, çalışmaların çağdaş ve modern bir Battalgazi hedefiyle devam ettiğini söyledi.

        Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Başharık Mahallesinde 22 sokakta sıcak asfalt çalışması yaparken, Hasan Varol Mahallesinde de kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Başharık Mahallesi'nde 22 sokakta yaklaşık 10 km kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hasan Varol Mahallesi'nin çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için ilk olarak kaldırım ve ardından da sıcak asfalt çalışması yapacak. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hasan Varol Mahallesi Demir Sokak'ta sürdürülen kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, "Bu bölgelerde AYKOME'nin planlamış olduğu alt yapı çalışmaları devam ediyor. Tabi alt yapı çalışmaları bittikten sonra ifade ettiğiniz 8 sokağın devri gerçekleştikten hemen sonra da biz gereken işleri başlattık. Bizdeki işler çok çabuk ve seri olur. Gördüğünüz gibi bu sokaklarda bordür çalışmaları, akabinde kaldırım çalışmaları, yanında da asfalt çalışmalarıyla çok kısa bir zaman içerinde vatandaşımızın daha rahat, daha sağlıklı, modern, çağdaş bir şehircilik anlayışı içerisinde yaşama ortamı sağlanacak bir ortam temin edilecektir. Bu çalışmaların bölge halkına, mahallemize ve sokak sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        (CÖ-SD-Y)

        14.07.2017 16:29:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler