Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz: "15 Temmuz'da en büyük dersi milletimiz verdi"

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz'un yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Bir yıl önce bugün millet iradesine sahip çıkarak, bedenini korkusuzca bombalara, tanklara siper eden kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz" dedi.

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz'da milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik en büyük terör saldırısı ile karşı karşıya kalındığını belirterek "O karanlık geceyi akıl ve mantık zinciri ile izah edebilmek, hafızalarımızın alması mümkün değil. Bu gözü dönmüşlüğü, bu milletinden nefreti, bu düşünce ve iradesini beyin yıkayıcı şer odaklarına teslim edişi, bir yıl sonra bile ne anlayabilmek, ne de açıklayabilmek mümkündür" dedi.

        Savaş uçaklarının havalanarak, meclise, cumhurbaşkanlığı kulliyesine ve devletin en önemli kurumlarına bomba yağdırdığı 15 Temmuz gecesi milletin takındığı sorumlu tavrın tüm dünyaya örnek olduğu ifade eden Başkan Yılmaz şunları söyledi:

        "Bolu halkı başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında canı pahasına, seçilmiş hükümetine, seçilmiş Cumhurbaşkanına, seçilmiş vekillerine sahip çıkan; darbe gecesi ve sonrasındaki Demokrasi nöbetlerinde takdire şayan bir birliktelik sergileyen bu millet, dünya darbeler tarihine yazılacak kahramanlık örneği sergiledi. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla darbecilere karşı duran aziz milletimizin kahraman evlatlarını asla unutmayacağız. Darbecilerin yargı önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarından hiç şüphemiz yok. Ancak onlar bu kahraman milletin gönlünde çoktan mahkum oldular bile. Geleceğimizi çalmak isteyen, 248 canımızı sevdiklerinden koparan, binlercesini yaralayan hainleri de asla unutmayacağız."

        (FC)

        14.07.2017 16:32:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler