Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kur'an kursu öğrencilerinden 15 Temmuz programı

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından ilçe genelindeki bütün camilerde Kur'an kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz'un sene-i devriyesinde çeşitli programlar düzenlendi.

        Yeni Mahalle Ulu Camii'de düzenlenen programa katılan İlçe Müftüsü Selami Bağcı, kurs öğrencileri ve velilere hitap ederek, 15 Temmuz'un önemine değindi. 15 Temmuz akşamı yapılmak istenenleri ve yaşananları anlatan Müftü Bağcı, "Dinimizi asıl kaynağı olan Diyanet görevlilerinden öğrenmeliyiz. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve personeli Kur'an'dan ve sünnetten ayrılmamış ve ayrılmayacaktır. Dinimizi kullanarak suiistimal eden kim olursa olsun onlara kanmayın ve söylediklerine itibar etmeyin. Çocuklarınızın din eğitimini mutlaka Diyanet aracılığı ile camilerimizden almalarına özen gösterin" dedi.

        Programda kurs öğrencileri tarafından velilerinde katkılarıyla 15 Temmuz'u anımsatan çeşitli gösteriler sahnelendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak ilahiler söylendi. İlçe Müftüsü Selami Bağcı, programı hazırlayan din görevlileri, kurs öğrencileri ve velileri tebrik etti.

        (İC-KÇ)

        14.07.2017 16:34:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler