Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisarlı pazarcılar şehitler için helva hayrı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yılı nedeniyle şehit düşen vatandaşlar için Cuma Pazarı mevkiinde helva dağıtımı yaptı.

        15 Temmuz akşamı yaşanan darbe kalkışmasının ardından şehit olan tüm şehitleri saygıyla ve minnetle andıklarını ifade eden Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, "Gazi olan vatan evlatlarımıza da acil şifalar diliyorum. Darbe girişiminin karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Milli İradeye sahip çıkıp, meydanlarımızı boş bırakmayarak Türk Milletinin yüceliğini bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizlerde esnaflarımızı temsilen Milli İradenin arkasında olduğumuzu belirtiyor bu girişime destek veren her kim olduysa Türk Milleti adına kınıyorum. 15 Temmuz darbe girişimiyle Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu demokrasinin bu ülkeyi temel taşı olduğu, bu düzeni hiçbir iç ve dış kuvvetin yıkamayacağını bir kez daha kanıtlamış oldu. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletin ve milletinin yanında yer alan Akhisar Manavlar ve pazarcılar esnaf odası kararlılıkla bu mücadelede demokrasi zaferinin yanında yer almıştır. Ülkesine, devletine ve milletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca çıkarak, demokrasi nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları bugün olduğu gibi geleceğimizin de en büyük teminatıdır. Son olarak, ülkemiz adına yaşanan bu olayın bir daha tekrarlanmamasını umut ediyor Allah milletimizin yardımcısı olsun diyorum" dedi.

        Etkinliğe Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile Esnaf Oda Başkanları katıldı.

        (BG-SC)

        14.07.2017 16:39:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler