Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Vali Süleyman Kamçı, "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için okutulan mevlide katıldı.

        Hunat Camii'nde okunan Mevlidi Şerife Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, İl Müftüsü Şahin Güven, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

        Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Hunat Camii'nin tıklım tıklım dolduğu mevlid programında eller semaya kaldırılarak vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna şehit olanlar ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için dualar edildi.

        Kılınan Cuma Namazının ardından Vali Kamçı, protokol üyeleri ve vatandaşlar, camiden kaldırılacak olan cenazeler ve Sakarya'da öldürülen Suriyeli anne ve çocuğu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

        (AÖ-Y)

        14.07.2017 16:42:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler