Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG'da doğru tercihin adresi Melikgazi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TEOG ve LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenci ve velilerimize doğru tercih yapmaları konusunda yardımcı olabilmek için İletişim Merkezinde tercih masası oluşturulduğunu söyledi.

        Melikgazi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Melikgazi Rehberlik Araştırma merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmanın bugün itibariyle hizmet vermeye başladığını belirten Başkan Büyükkılıç, "Teog ve LYS'ye giren yavrularımıza açıklanan sonuçlar doğrultusunda başarılar diliyorum. İnşallah gönüllerindeki bölümlere yerleşirler. Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu bir belediye olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezimizce işbirliğinde belediyemiz bünyesinde kurduğumuz stantlarda öğretmenlerimiz tarafından doğru yönlendirmelerle öğrencilerimize yol gösteriyor, gönüllerine sinecek yerlere yerleşmelerini sağlamak adına katkıda bulunuyoruz."dedi.

        Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezinde hafta içi 08.00 - 17.00 saatleri arasında öğrencilere hizmet verecek olan tercih merkezinin 24 Temmuz tarihine kadar açık kalacağını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Her şey geleceğimizin teminatı gençlerimiz için. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.Emeği geçenlere teşekkür ediyor,tüm gençlerimizin her şey gönüllerince olsun diye dua ve temennide bulunuyorum."dedi.

        (AÖ-Y)

        14.07.2017 16:44:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler