Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey'de hamleler 15 temmuz için atıldı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde Selçuklu Gençlik Merkezinde satranç turnuvası düzenledi.

        15 Temmuz'u unutturmamak için bir dizi etkinlik düzenleyen Şahinbey Belediyesi bu etkinlikler çerçevesinde Selçuklu Gençlik Merkezinde 64 kursiyerin katıldığı satranç turnuvası düzenledi. Sosyal tesislerde eğitim gören 6-14 yaş arası kursiyerlerin katıldığı, satranç etkinliği açık kategori ve eleme usulü yapıldı. Organizasyonunu Şahinbey Belediyesinin satranç öğretmenleri gerçekleştirdi.Elemelerde Gaziantep Satranç Federasyonu Tertip Kurulu Üyesi Ekrem İzi kontrolünde yapıldı.

        Yapılan turnuva sonrasında 64 kursiyere bayrak ve madalya hediye edilirken, dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verildi.

        (MU-SD-Y)

        14.07.2017 17:14:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler