Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da '15 Temmuz' konulu fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde "15 Temmuz" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        Tatvan Yaşam AVM giriş katındaki serginin açılışı Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan tarafından yapıldı. Yapılan açılışın ardından ilçe protokolü ve davetliler hep birlikte FETÖ'nün hain harbe girişimi sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdi. Açılış sonrası konuşan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında çekilmiş çok sayıda fotoğrafın yer aldığı serginin 21 Temmuz Cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi. Serginin 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde düzenlendiğini ifade eden Kaymakam Özkan, herkesi sergiye davet ederek, "İlçemizdeki 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde bugün sergi açılışı gerçekleştirdik. Öncelikle serginin açılmasında emeği geçen başta Tatvan Belediyesine ve diğer tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi 15 Temmuz söz yerindeyse tam lanet olası bir belaydı. Millet olarak topyekûn bir araya gelerek defettik. Ama bundan sonrasında da bize düşen bir görev daha var. Unutmayacak ve unutturmayacağız ki bir daha başımıza böyle bir bela gelmesin ve bir daha başımızdan böyle bir bela geçmesin. Bilindiği üzere bu hain darbe girişiminde 249 şehit ve 3 bin civarında gazimiz var. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimizde devletimizin şefkati ve çatısı altında, bizlerin ise yanındadır. Onları hiçbir zaman mağdur ve muhtaç etmeyecek şekilde çalışıyoruz. Allah bir daha bu tür badireleri bir daha milletimize göstermesin. Tabi bunların bir daha yaşanmaması içinde bize düşen en büyük görev, bunu unutmamak ve unutturmamaktır. Bu vesile ile bir kez daha emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        Düzenlenen sergi açılışına Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        14.07.2017 17:26:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler