Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Olur Belediye Başkanı Oktay'a Ormanağzı Köyü Derneğinden plaket

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Olur İlçesine bağlı Ormanağzı köyü Muhtarı Serkan Aktürk Olur Ormanağzı köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Aktürk, Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.

        Köy Muhtarı Serkan Aktürk burada yaptığı açıklamada, "Köyümüze yapılan güzel hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        Dernek Başkanı Ömer Aktürk ise "Köyümüze ve derneğimize yaptığı maddi ve manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Tahsin Oktay beye teşekkür ediyorum" dedi.

        Belediye Başkanı Tahsin Oktay ise Köy Muhtarı Serkan Aktürk ve Dernek Başkanı Ömer Aktürk'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz belediye olarak her zaman için vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Her türlü desteği veriyoruz" diye konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        14.07.2017 17:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler