Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da 2 aile sağlık merkezine 15 Temmuz Şehitlerinin adı verildi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Arslan

        AĞRI (İHA) - Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğünce ilçedeki 2 aile sağlık merkezine 15 Temmuz Şehitlerinin adı verildi.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Ağrı Halk Sağlığı Müdürü İzzettin Toktaş, "Ülkemizin demokrasi tarihine kara bir gün olarak geçen 15 Temmuz'un yaralarını sarmaya devam ederken, o gün darbecilere dur diyebilmek için göğüslerini siper eden ve hainlerin kan kusan silahlarından çıkan mermilerle şehit düşen vatan evlatlarını anıyor.

        Ülkede unutulmaması ve gelecek nesillerin bu demokrasi duruşundan örnek alarak yükselmesi amacı ile Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet vermekte olan Patnos 3 nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Taşlıçay Aile Sağlığı Merkezlerinin isimleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitleri Aile Sağlığı Merkezi olarak değiştirilmiştir." dedi.

        (HA-AA-Y)

        14.07.2017 17:45:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler