Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nallıhan'a 15 Temmuz Sergisi

        Doğukan Can Yüksel

        ANKARA (İHA) - 15 Temmuz şehitlerini anma gününde Nallıhan Belediyesi önünde hain darbe girişimi gecesi yaşanan karelerin yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açılan fotoğraf sergisinde; vatandaşlarımızın 15 Temmuz gecesi yaşadıkları ve gelinen süreç ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirmeleri için "15 Temmuz Anı Defteri" standı konuldu. Anı defterine ilk duygu ve düşüncelerini İlçe Kaymakamı Ferhat Özen, Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör yazdı.

        Serginin açılışına Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, İlçe Kaymakamı Ferhat Özen, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Şeref Kutu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Güngör, Baro Temsilcisi Av. Fatih Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, okul müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        (DKY-BT-Y)

        15.07.2017 10:32:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler