Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Yürüyüşü düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Karamustafa Paşa Camii'nde okutulan mevlidin ardından Pazaryeri Hükümet Konağı önünden başlanıp şehitliğe kadar süren yürüyüş düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşte açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizin ruhlarına mevlidi şerif okundu, dua edildi. Daha sonra hükümet konağından ilçe şehitliğimize kadar hemşehrilerimizle birlikte yürüyüş düzenledik. Şehitliğimizde Kur'an tilavetinin ardından dua ettik. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet, ettiğimiz tüm duaları kabul etsin. Aziz millete bir daha 15 Temmuz'u ve İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin" dedi.

        (DA-

        15.07.2017 12:04:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler