Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Gevaşlı Gençler 15 Temmuzu Asla Unutmaz"

        (Fotoğraflı)

        Şükrü Akyüz

        VAN (İHA) - Van'ın Gevaş Gevaş Belediyesi ve Kaymakamlığı birlikteliğiyle 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen program çerçevesinde şehri merkezinde bisiklet turu gerçekleştirildi.

        Gevaş Kaymakamı İshak Çınar ve Belediye Başkanı Sinan Hakan'nın da katıldığı etkinlikte "Gençler Asla Unutmaz" sloganıyla pedal çevrildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle tüm Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bisiklet etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Van'ın Gevaş ilçesinde bu çerçeve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Gevaş Gençlik Merkezine bağlı gençlerin de yer aldığı etkinlik 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 10.00'da Gevaş Belediye önünde başladı. Kaymakam İshak Çınar ve Belediye Başkanı Sinan Hakan'ın öncülüğündeki bisikletçiler esnafın yoğun alaka ve tezahüratı eşliğinde şehir merkezini turladıktan sonra Gevaş'ın sembolü haline gelen Saat Kulesinin yanında turu sonlandırdılar. Bisiklet turundan sonra Belediye Parkında gençlerle kahvaltı yapıldı. Gevaş ilçesinde 15 Temmuz anma etkinlikleri akşam saat 20.00'da gerçekleştirilecek yürüyüş ve nöbetle sabaha kadar sürecek.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        15.07.2017 12:29:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler