Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dede Korkut şölenleri kapsamında cirit müsabakası düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bu yıl 23.sü düzenlenen Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinlikleri kapsamında cirit müsabakası düzenlendi. Bayburt Belediyesi Cirit Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakayı Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, Ankara Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Adnan Bayram, Gölbaşı Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Yüksel Kaymak ve vatandaşlar takip etti.

        Bayburt, Balca, Genç Osman ve Dede Korkut Atlı Spor Kulüplerinin karşılaştığı müsabakalar oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. 4 kulüpten kurulan karma takımlarla icra edilen müsabakada kazanan dostluk olurken müsabaka sonunda Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş takım kaptanlarına günün anısına Bayburt Saat Kulesi'nin Bayburt Taşından yapılmış biblosunu hediye ettiler.

        (YY-ÖB-Y)

        15.07.2017 12:43:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler