Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASKF Kırklareli Şubesinde görev dağılımı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şubesinde, 9 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurulunun ardından görev dağılımı yapıldı.

        Genel kurulda 133 delegeden 99'unun oyunu alarak başkanlığa tekrar seçilen Hasan Başdemir, yeni yönetimin üç yıl boyunca Kırklareli'ndeki spor kulüplerine destek olacağını ve mevcut problemlerini çözmek için daha fazla gayret sarf edeceğini dile getirdi.

        Hasan Başdemir başkanlığındaki ASFK Kırklareli Şubesinin yeni yönetim kurulu görev dağılımı ise, "Başkan yardımcılıkları Adem Onay, Remzi Mandacı, genel sekreter Tezer Zinet, teşkilat sekreteri Muhittin Bilgiç, basın ve halkla İlişkiler Fatih Eser, denetim kurulu üyeleri Hasan İsen, Çetin Ayar ve Özgür Aksoy" isimlerinden oluştu.

        (MA-MEF-Y)

        15.07.2017 12:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler