Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği temsilciliği açıldı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliği'nin açılışı düzenlenen törenle dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

        Beyşehir Belediyesi tarafından Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nin bulunduğu Kültür ve Sanatevi binasında tahsis edilen derneğin Beyşehir Temsilciliği'nin açılışı 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirildi.

        Törende konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesinde bulunulduğunu hatırlatarak, "Dolayısıyla çok önemli bir günde, Beyşehir Belediye Başkanlığımızca tahsis edilen böyle bir yerde, bu derneğimiz temsilciliğinin açılışından hepimiz büyük bir şeref, onur ve gurur duyduk. Bu anlamda, bu yeri tahsis eden belediye başkanımıza teşekkür ediyor, gazi ve şehit ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından yapılan dualar sonrasında dernek temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi.

        Törene, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Metin Şahin, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkan Vekili Sinan Eren, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu,AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Türkiye Harp Malülleri, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, Müftü Mahmut Çelikoğlu, daire amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

        (İHA-İP-Y)

        15.07.2017 13:36:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler