Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehitleri anısına halk koşusu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Aydemir Kadıoğlu

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta 15 Temmuz Milli ve Birlik ve Beraberlik Günü dolayısıyla halk koşusu düzenlendi.

        Devlet Demir Yolları misafirhanesi önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan yarışta; 150'nin üzerinde bay, bayan ve engelli vatandaşlar katıldı. Yarışlar sonunda dereceye giren erkeklere ödüllerini Vali Davut Gül, bayanlara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve engellilere ise İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy verdi. Ödül töreni sonrası konuşan Vali Gül, yarışlara katılanları tebrik ederek, "Bu yarışlara katılan herkes bir anlamda yarışmanın birincisi. Önemli olan buraya gelip, bu ruhu taşımanızdı. Bu yarışları düzenleyen federasyon temsilciliğimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor hayatınızda hepinize başarılar diliyorum." dedi.

        Atletizm Federasyon Temsilcisi Kemal Çağlayan Vali Gül'e ve diğer katılımcılara çeşitli hediyeler verdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

        (UY-Y-)

        15.07.2017 17:15:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler