Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT - Kadışehri ilçesindeki "Vosvos Şenliği"nde, yaşlılar ve çocuklara "vosvos"larla şehir turu yaptırıldı.

        Kadışehri Kaymakamlığınca Çallı Tepe Mesireliği'nde organize edilen şenlik için çevre illerden yaklaşık 35 civarında "vosvos" getirildi.

        "Vosvos" tutkunları, yaşlılar ve çocuklara otomobilleriyle şehri gezdirdi.

        Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sosyal hayatın sınırlı olduğunu belirterek, bu tür etkinliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

        Etkinlik sayesinde vatandaşların bir araya gelerek kaynaştığını ve eğlenme imkanı bulduğunu dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

        "Vosvos marka araçların dünyada ve ülkemizde tutkunları var. Bu araçları sevenlerin bazı illerimizde dernekleri bulunuyor. Bu dernekler, çeşitli zamanlarda bazı il ve ilçelerde bir araya geliyor, etkinlik gerçekleştiriyor. Bizim şenliğimizde yaşlılarımız ve çocuklarımız, vosvoslar ile gezme imkanı buldu. Amacımız, ilçemizde sosyal bir etkinlik olsun, insanlar farklı etkinliklerden nasibini alsın."

        Doğan, şenliğe Çorum, Samsun, Kırıkkale, Ankara ve İstanbul'dan 35 "vosvos" tutkununun katıldığını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler