Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası'nda 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Kısmet Otel kavşağında bir araya gelen vatandaşlar, Türk Bayraklarıyla Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Yürüyüşte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Garnizon Komutanı Murat Genç, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar ile birlikte AK Parti ilçe Başkanı Ali Kara, MHP ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar, daire amirleri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Atatürk Meydanı'nda tamamlanan yürüyüşün ardından Atatürk Meydanı'nda toplanan kalabalık hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyup, şehitler için saygı duruşunda bulundu. Burada düzenlenen törende Kaymakam Aksoy, Garnizon Komutanı Genç, Ticaret Odası Başkanı Akdoğan ve Esnaf Odası Başkanı Şakar birer konuşma yaptı. Şiirler okunan ve saygı duruşunda bulunulan anma etkinliği Atatürk Anıtı önündeki demokrasi nöbeti ile devam ediyor.

        (ZH-İK)

        16.07.2017 01:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler