Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altan'dan atlı nöbet

        (Fotoğraflı)

        Necati İvgin

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Payas ilçesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü yürüyüşüne katılan Belediye Başkanı Bekir Altan at binerek demokrasi nöbeti tuttu.

        Demokrasi ve Milli Birlik günü yürüyüşüne Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Bekir Altan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar ile birlikte ellerinde Türk bayraklarıyla ekinliğin yapılacağı alana birlikte yürüdüler.

        Şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Kur'an-ı kerim okunarak dualar edildi. "Çanakkale'den 15 Temmuz'a Kahramanlar Destanı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Demokrasi nöbetine katılan sanatçı Orhan Ölmez de bir konser verdi.

        Yürüyüşe ailesiyle birlikte katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, at binerek eline aldığı Türk bayrağı ile atlı grupla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

        (NCT-Y)

        16.07.2017 09:53:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler