Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Demokrasi Nöbeti' engel tanımadı

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan engelli vatandaş Atilla Özdemir, elindeki Türk bayrağıyla sabaha kadar 'Demokrasi Nöbeti' tuttu.

        15 Temmuz darbe girişiminin sine-i devriyesinde demokrasi nöbetine katılan engelli Atilla Özdemir, "Canım Reis'ime feda olsun. Ben engelli olabilirim, fakat benim engelim nöbet tutmama engel değil. Ben bir yıl önce yapılan darbe girişimine de karşı geldim. Alanlara koştum ve yaklaşık 30 gün nöbet tuttum. Reis'im ban öl desin ölürüm" dedi.

        Engelli vatandaş Atilla Özdemir, elinde Türk bayrağı ve engeliler için dizayn edilmiş aracıyla sabahın ilk ışıklarına kadar "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla düzenlenen törene katılarak, nöbet tuttu.

        (VE-MSA-Y)

        16.07.2017 11:07:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler