Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hani'de 15 Temmuz Destanı Anı Defteri oluşturuldu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, halkın 15 Temmuz'la ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazmaları amacıyla ilçedeki anıt alanında 15 Temmuz Destanı Anı Defterinin oluşturulduğunu belirtti.

        Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. İsteyen bütün vatandaşların oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazabileceğini kaydeden Yazıcı, "Siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve isteyen bütün vatandaşlar 15 Temmuz Darbe girişimi ile yaşadıkları anıları bu deftere yazabilecekler. Sonrasında ise bu defter kitap haline getirilecek.15 Temmuz ülkemiz için kara bir gün, lekeli bir gün ve aynı zamanda da halkımızın demokrasiye, ülkesine milletine canı pahasına sahip çıktığı bir gündür. Bu önemli günde canlar verdik, şehitler verdik, askerimiz, polisimiz şehit oldu. Gazilerimiz var" dedi.

        Yazıcı, daha sonra, 15 Temmuz Demokrasi Anı Defterine ilk yazılarını yazdı. Ardından vatandaşlar kürsü üzerinde duran anı defterine 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin anılarını yazdı.

        (İHA-MP-Y)

        16.07.2017 12:48:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler