Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzeli'nde 15 Temmuz Zaferi Kutlamaları

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 15 Temmuz FETÖ'nün hain başarısız darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle vatandaşlar demokrasi nöbetinde buluştu.

        Yavuzeli'ndeki program saat 20:30'da Yavuzeli Belediye Binası önünde toplanılarak saat 21:00'de ilçe girişinden belediye binası önüne kadar halk yürüyüşü yapıldı. Belediye meydanına kurulan platformda saat 21:30'da Hasan Alaparmak Cami imam hatibi Mehmet Fetih Yuvanç Kur'anı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım tarafından tüm şehitler adına dua edildi. İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz ve Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu'nun konuşmalarının ardından 15 Temmuz ile ilgili sinevizyon ve benzeri etkinlikler düzenlendi. Selaların okunduğu etkinliklerde, çorba ikramı da yapıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının da izlendiği program, sabah namazı kılınmasının ardından sona erdi

        Programa, İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı İbrahim Ağıl, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        (LO-SD-Y)

        16.07.2017 14:36:42 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler