Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilik ile Sovuk Ailesinin mutlu günü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Kuyumcular Odası Zafer Bilik'in oğlu Belediye Meclisi Üyesi Sait Bilik ile Gizem Sovuk muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

        Aykanat Plaza Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğünde damadın babası Zafer Bilik Annesi Şengül Bilik, kızın babası Ali Rıza Sovuk ile Annesi Hatice Soğuk gelen misafirleri kapıda karşıladı. Düğüne, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, belediye meclis üyelerdi, daire amir ve müdürleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

        Sait Bilik ile Gizem Sovuk'un nikahı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, nikah şahitliğini Kilis milletvekili Reşit Polat, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz ile Ahmet Polat yaptı.

        (MAD-OE-Y)

        17.07.2017 11:16:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler