Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toplu taşıma araçları üzerinde denetimler yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Kaçak servislerin önüne geçmek için yetki belgesi denetimi ve sıcak havaların artması nedeniyle de klima denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilgili kurumlar polis noktasında toplu taşıma araçları ve safari tur araçları üzerinde denetimler gerçekleştirdi.

        Fethiye-Antalya karayolunun 12. kilometresinde bulunan Çırpı polis kontrol noktasında bu kez trafik evraklarının kontrolü yanında, toplu taşıma araçları üzerinde de denetimler yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Ulaşım İlçe Koordinatörlüğü, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Ekipleri, 6.Bölge Zabıta Amirliği, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri ve Esnaf Odası Başkanlığı, Fethiye Taksiciler Koop Başkanlığı ekipleri ortaklaşa gerçekleştirdiği denetimlerde, klima kontrolünden, yetki belgesine kadar birçok toplu taşıma aracı ve safari cip araçları kontrol edildi. Gerçekleştirilen kontrollerde 2 araca işlem yapıldığı öğrenildi. Kontrollerin aralıksız devam edeceği açıklandı

        (MB-Y)

        17.07.2017 12:51:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler