Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9 mahalleye 105 kilometre kanalizasyon ve içme suyu hattı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı 9 mahallede 60 kilometre içme suyu, 45 kilometre de kanalizasyon hattını sağlıklı bir yapıya kavuşturarak, toplamda 105 kilometrelik altyapı dönüşümüne imza attı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sağlıksız altyapılara neşter vuruyor. Bu kapsamda, Kula ilçesine bağlı 9 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenileme çalışması tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen '101 Mahalle Projesi' ile birlikte mahallelerde 60 kilometre içme suyu, 45 kilometre de kanalizasyon hattı yenilendi. Yapılan çalışmalar sayesinde mahallelerde altyapı dönüşün hamlesi noktalandı. Kula'da '154 Mahalle Projesi' kapsamında ise Esenyazı, Kavacık, Bebekli, Eroğlu, Şehitlioğlu, Şıhlı, Emre, Yağbastı, Hacıtufan, Kalınharman, İncesu, Kenger ve Gökçeören mahallelerinde de eski altyapılar yenilenecek. Ayazören Mahalle Muhtarı Mehmet Emre, "Altyapımız Allah'a şükür bitti. Mahallemize 200 tonluk bir depo da inşa edildi. Daha önce biz mahalle sakinleri olarak böyle hizmet görmedik. Her şey hayal gibi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        (ÖND-Y)

        17.07.2017 15:07:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler