Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Sorgun Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

        Sorgun Ülkü Ocakları binasında yapılan törene Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Sorgun İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy'un yanı ilçe yönetimi katıldı. Törende konuşan Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, devir teslim töreninde görevi devreden Mustafa Uğurluoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek görevi devralan Osman Yeşil'e de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

        Görevi devralan yeni Ülkü Ocakları Başkanı Osman Yeşil ise bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu, aldığı bayrağı daima ileriye götüreceğini ifade ederek bu göreve kendisini layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a ve Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman'a teşekkür etti.

        (RY-BMG-UY-Y-)

        17.07.2017 15:46:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler