Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balık tutmak için gitti, uçuruma düştü

        - Amatör balıkçıyı, AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde balık tutmak için gittiği kayalıklarda dengesini kaybeden amatör balıkçı, yaklaşık 20 metrelik uçurumdan aşağıya düştü. Yaralanan amatör balıkçıyı ise düştüğü yerden, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ekipleri kurtardı.

        Olay, ilçeye bağlı Çelikli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli'de yaşayan 2 amatör balıkçı Hazni Yılmaz (32) ve Abdülvahap Karadeniz (35), Çelikli Mahallesi Koyun Geçidi mevkiinde bulunan dereye balık tutmaya gitti. Ancak Hazni Yılmaz, dengesini kaybedip, 20 metrelik uçuruma yuvarlanarak yaralandı. Durumu fark eden arkadaşı Abdülvahap Karadeniz, hemen Jandarma, Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği, UMKE ile AFAD ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, uçuruma düşen şahsın kurtarılması için seferber oldu. Yaralı Yılmaz, uzun süren dikkatli çalışmalar sonucu, sedye ve ip yardımıyla uçurumdan yukarı çıkarıldı. Yaralı Yılmaz, sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Jandarma olayla ilgili çalışma başlatırken, uçuruma düşen Yılmaz'ın çeşitli yerlerinde kırık mevcut olduğu öğrenildi.

        (BA-ÖND-Y)

        17.07.2017 16:09:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler