Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi, Edirne'de Kentler Birliği toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ata sporu yağlı güreşe gönül veren belediyelerden oluşan Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nin Encümen Toplantısı'na katıldı.

        Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Encümen Toplantısı, Edirne'de gerçekleştirildi. Encümen Başkanlığını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un yaptığı toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Altın katıldı. Toplantının ardından bu yıl 656.'sı düzenlenen Kırkpınar güreş müsabakalarını izleyen birlik üyeleri, sırtı yere gelmeyen er meydanın yiğitlerini kutladı. Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Çerçi, yağlı güreşe olan ilgiyi arttırmak için çalışmalarına hız vereceklerini anlattı. Belediye Başkanı Çerçi, "Yağlı güreşte kalite politikalarının belirlenmesi, birlik danışma kurulunun oluşturulması, üniversitelerde yağlı güreş kürsüleri ve bölümlerinin açılması, okullarda yağlı güreş kulüplerinin kurulması, bölgesel eğitim merkezlerinin açılması, Güreş yapan kentlere organizasyon desteğinin sağlanması, Güreş geleneğinin çalışılması ve tanımlanması, bölgesel toplantıların planlanması, Yağlı güreş standartlarının tanımlanması ve geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunduk. Birlik olarak çalışmalarımıza hız kazandık. Güreş severleri mutlu edecek projelerimizi kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        17.07.2017 16:49:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler