Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vatandaşları Edebali karşılıyor

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye binası girişindeki danışma masasında vatandaşları karşılayarak talep ve dertlerini dinliyor.

        insana dokunan bir anlayışla hizmetlerini yürüten Başkan İsmail Hakkı Edebali, vatandaşları belediye ana hizmet binasındaki danışma masasında karşılıyor. Başkan tarafından karşılanmanın hoş bir sürpriz olduğunu söyleyen vatandaşlar memnun. Edebali, vatandaşlardan gelen talepleri ilgili birimlere aktarıyor, bürokratik işlemler ve belediye hizmetleri hakkında bilgi veriyor.

        Edebali, "Hiç bir ayrıma tabi tutmadan, her insanımızı dinliyor ve taleplerine cevap veriyoruz. Haftanın belirli günlerimesai saatleri içerisinde vatandaşlarımızı karşılayarak taleplerini doğrudan iletmelerine yardımcı oluyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet üretirken Yıldırımlıların ilçemizin sakini değil sahibi olduklarını savunuyoruz" dedi.

        Yıldırım'ın yönetiminde ortak aklı önemsediklerine vurgu yapan Edebali, "Vatandaşlarımıza kısa sürede hizmet ulaştırma politikamız gereği hayata geçirdiğimiz 444 16 02 numaralı çağrı merkezi ile daha ulaşılabilir ve daha hızlı çözüm üreten bir belediye olmayı kısa zamanda başardık. Yönetim şemamızda Yıldırımlı hemşehrilerimizi en üst basamağa yerleştirerek onların mutluluğunu sağlamak adına çalışıyoruz. Mutlu insanların şehri Yıldırım'da hemşehrilerimizden gelecek talep ve öneriler ışığında hizmetlerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

        (MŞ)

        17.07.2017 16:49:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler