Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, personelinin nikahını kıydı

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın makam şoförü Salim Mollaoğlu'nun kardeşi Tunahan, Zeynep ve Refik Şenlik çiftinin kızı Serap ile hayatını birleştirdi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın makam şoförü olan Salim Mollaoğlu'nun kardeşi, Çaykur'dan emekli İdris ve Fatma Mollaoğlu'nun da oğlu olan Tunahan, Zeynep ve Refik Şenlik çiftinin kızı Serap ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı. Başkan İsmail Baran, bir ömür için 'evet' diyen genç çifte ömür boyu mutluluklarda dilerken, evlilik cüzdanını geline verdi. Başkan Baran, genç çifte nasihatte de bulunurken "Mutluluğun sırrı, sevgi ve saygı. Bu ikisi hayatınızdan hiç eksik olmasın" dedi.

        Çifte Başkan Baran tarafından Kur'an ve Türk bayrağı hediye edildi. Çiftin düğünü ise 9 Eylül'de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

        (MG-GY-Y)

        18.07.2017 12:18:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler